Ei pentuja tällä kertaa / No puppies this time

Kääpiösnautserin pippuri suola pentuja odotettavissa 23.5

Odotettavissa kääpiösnautserin pippuri & suola pentuja noin 23.5. yhdistelmästä / To be expected Salt & Pepper Miniature Schnauzer puppies around 23.5. from combination

Sire: (C.I.B.) BALT, LT, LV, EE, FI, SE CH Imbrez Green Light District ”Seppo”

Dame: LV & LT CH, LTW-19, BALTJW-16 Myla’s Flirty From Addison Street ”Addy”

 

Olik tää ny täsä? No ei ollu.. Turun joukkueen kevään (ja mahdollisesti vuoden) viimeinen odotettavissa oleva pentue on tässä: Addy meets Seppo <3 . Kaksi kotonamme asuvaa kohtasi viimein toisensa. Tätä yhdistelmää haluttiin jo viime vuonna. Tuolloin tähdet, kuut ja laumadynamiikkamme ei ollut puolellamme. Nyt Addy on kuitenkin todella todella raskaana. Se on eniten raskaana koko porukasta. Se makaa sohvalla pitkin pituuttaan ja huokaillee.  Vielä se ei pyydä suklaata ja suolakurkkuja, mutten epäile hetkeäkään etteikö sekin päivä vielä koittaisi.

Addy on myös ensisynnyttäjä ja sekin saa tuekseen emonsa Ullan (Uskomaton kevät..). Meillä on jo positiivinen kokemus tästä yhdistelmästä Addyn emän kautta. Addy on parempi painos emästään. Edelliset pennut olivat jo todella hyviä luonteen, rakenteen ja turkkinsa puolesta ja nyt meillä on syytä odottaa vähintään samaa tasoa. Terveys on molemmilla vanhemmilla ollut hyvä, eikä pennuistakaan ole löytynyt mitään poikkeavaa.

Addy on Mikon kainalokoira ja hurmaa lähinnä poikkeuksellisen pehmeällä luonteellaan sekä ulkonäöllään. Se on avoin ja sosiaalinen kaikelle ja kaikille. Addy on mukana Suomen Karvakaverit ry toiminnassa. Addy vierailee mm. vanhainkodeissa tuomassa hyvää mieltä ja lämpöä senioreden arkeen. Karvakavereiden tekemän soveltuvuustestin se läpäisi heittämällä. Seppo sensijaan on Empun silmäterä. Seppo nukkuu yönsä Empun vieressä ja uskokaa tai älkää, mutta se myös peittelee Empun… Seppo on harrastanut ensisijaisesti rally-tokoa. Se on hyvin motivoitunut ja hyvin palkkautuva koira. Se rakastaa metsälenkkejä, mutta myös pitkiä aamuja.  Seppo on selvästi yhden ihmisen koira.

Tästä pentueesta on odotettavissa monipuolisia perheenjäseniä. Uskomme pentujen soveltuvan erittäin hyvin näyttelykoiriksi. Sepon toimintakyvyn perusteella uskomme pennuista saavan myös hyviä treenikavereita muihin lajeihin.

Kodilta toivomme aktiivista harrastamista sekä johdonmukaista koulutusta. Oletamme pentueesta löytyvän luonnetta joka on positiivisella vahvistamisella valjastettavissa oikenlaiseen käyttöön. Pelkäksi sohvaperunaksi nämäkään pennut eivät sovellu.