Ei pentuja tällä kertaa / No puppies this time

Kääpiösnautserin mustia pentuja odotettavissa. Ilsen kolmansia ja samalla viimeisiä pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun lopussa.

Tämä yhdistelmä on jäänyt tällä kertaa tyhjäksi. Vahva valeraskaus. Tiineysröntgen tehty 25.4.

Sire: FI CH Crime Story Crasant

Dame: Black Drop Timbrez  ”Ilse” (Showed 2 times, both with excellent)

Ilsen kolmansia ja samalla viimeisiä pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun lopussa. Kyseessä on musta-musta yhdistelmä ja täten pentujen odotetaan olevan myös mustia. Ilsen kaksi aiempaa pentuetta ovat olleet suuria, nyt näyttää että tulossa olisi hieman pienempi pentue.

Aiempien pentueiden rakenteet ja luonteet ovat olleet toivotun mukaiset. Ilse periyttää karkeaa ja helppohoitoista turkkia. Ilse on itse luonteeltaan avoin ja aktiivinen. Ilsen pennut ovat olleet kaikki luonteeltaan harrastuskoiriksi sopivia. Niiltä löytyy riittävästi miellyttämisen halua, nopeutta, rohkeutta sekä omaa päättelykyä pärjätäkseen mm. Rally-tokossa sekä agilityssä.

Urokseksi tähän yhdistelmään valikoitui hyvin tyypikäs sekä linjojensa puolesta tuttu uros, Manolito. Pääsimme usampana päivänä tutustumaan tähän herrasmieheen. Totesimme uroksen olevan luonteentaan hyvä. Pieni rauhallisuus isännässä tasapainottaa loistavasti rouvan vipattavaa menojalkaa…

Tästä pentueesta odotetaan hyvän rakenteen ja turkin sekä terveyden lisäksi harrastamiseen soveltuvia pieniä koirakansalaisia.

Kodeilta toivomme kiinnostusta aktiiviseen tekemiseen. Oli se sitten määrätietoista treenausta agilityn, rally-tokon tai muun lajin parissa tai metsässä vain juoksentelua. Näistä saat loistavan kaverin sohvalle, kunhan on ensin huolehtinut ylimääräisen energian purkamisen.